0
Domaći fudbal

SLS: Važne pobede Borca i Bačke, Voždovac bolji od Lučana

Objavljeno: 14.12.16 u 15:10

Fudbaleri Borca i Bačke stigli su do veoma važnih bodova u borbi za opstanak pobedama nad Novim Pazarom i Radom, Voždovac je savladao Mladost iz Lučana na svom stadionu, dok je Metalac u Nišu uspeo da ostane neporažen.

Prošlogodišnji hit Superlige, ekipa Borca iz Čačka, bori se grčevito za opstanak. Nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 15 bodova, ali na zimsku pauzu Čačani odlaze u dobrom raspoloženju, pošto su uspeli da savladaju jednog od glavnih konkurenata za opstanak u Superligi, Novi Pazar, na njihovom terenu.

Čačani su do pobede od 2:0 došli golovima Stefana Mihajlovića, koji je mrežu domaćeg tima zatresao u 47. i 73. minutu, za tri boda koja na kraju mogu biti i presudna.

Drugi tim kog do kraja sezone očekuje borba za preživljavanje u društvu najboljih, tim Bačke, bio je bolji na svom terenu od Rada takođe sa 2:0, nakon što su u 2. minutu preko Macanovića, a potom u 8. minutu preko Bajića postavili već tada konačan rezultat.

Voždovac je dočekao Mladost „na Krovu“, i poveli su domaći golom Stojanovića, ali je Radivojević izjednačio sredinom prvog dela igre. Ipak, pobedu „Zmajevima“ doneo je Stojanović u 74. minutu.

Jedini susret koji je završen nerešeno jeste gostovanje Metalca Radničkom iz Niša. Povele su Nišlije na samom početku meča, već u 12. minutu, ali je gol Mitrovića iznivelisao Jovanović u smiraj susreta.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga:

Sreda

Bačka – Rad 2:0 (2:0)

(Macanović 2, Bajić 8)

Novi Pazar – Borac 0:2 (0:0)

(Mihajlović 47,80)

Radnički Niš – Metalac 1:1 (1:0)

(Mitrović 12 – Jovanović 81)

Voždovac – Mladost Lučani 2:1 (1:1)

(Stojanović 20 i 74 – Radivojević 31)

16.00 Javor – Napredak

16.00 Radnik – Crvena zvezda

18.00 Vojvodina – Čukarički

Četvrtak

16.00 Partizan – Spartak

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter