5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZATVOREN KRUG: Miodrag Božović beleži lep jubilej u Surdulici

Objavljeno: 14.12.16 u 10:56

Da li će se njime i oprostiti od crveno-belih navijača, ostaje da vidimo.

Mozda je meč protiv Radnika u Surdulici oprostajni za Miodraga Božovića, a to će se znati sutra. Mnogi navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem čekaju konačnu odluku popularnog ‘Grofa‘, koji je na korak od odlaska.

Ipak, do sutra možda i dođe do preokreta, a pored odluke crnogorskog stručnjaka da se povuče, poklopilo se da danas u Surdulici, šef struke voditi 70. zvaničnu utakmicu za klub iz Beograda.

Juri se 52. pobeda, upisano je deset remija i samo osam poraza, a i gol razlika je u plusu za ‘stotku’ – 166:66.

0
0
5 Komentara
  1. Ljudi sta se nastavljate sa bolesnim covekom.Samo on misli da je zanimljiv sa svojim komentarima a zapravo svim izrecenim bruka svoj klub koji toboze propagira i velica.Zato ga iskljucite samo ono na „off“!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Posto si jako retardiran, necu tebi da prepustim da brojis, posto ne znas…
    Odigrano je 4 (cetiri, da se ne zbunis) utakmice, i to:
    12.9. 2015. Zvezda – placizan 3:1
    27.2.2016. partizaI – Zvezda na pasnjaku 1:2
    16. 4. 2016. Zvezda – placizan 1:1
    17.9.2016. placizai – Zvezda 1: 0..
    Prema tome partizai je dobio jednu utakmicu, nemoj da lupas gluposti, ispadas glup u drustvu, mnogo si jadan, debilu.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..a od ‘tih’ 8 poraza, gotovo svi su od FKP, znaci, umesto grof vise mu pristaje nadimak-SKLANJALICA..Licno bih voleo da jacPa ostane trener, ipak je on iskljucivi i jedini ‘krivac’ sto je URKE32 dosao u Svetinju, a i zbog takodje ‘odlicnog’ skautinga i moralne procene MOUCEA koji je uz prvog navedenog, jedan od razloga za sadasnji DOMINO EFFFEKATTT .!. XXAAXXAA .!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  4. ..a od ‘tih’ 8 poraza, gotovo svi su od FKP, znaci, umesto grof vise mu pristaje nadimak-SKLANJALICA..Licno bih voleo da jacPa ostane trener, ipak je on iskljucivi i jedini ‘krivac’ sto je URKE32 dosao u Svetinju, a i zbog takodje ‘odlicnog’ skautinga i moralne procene MOUCEA koji je uz prvog navedenog, jedan od razloga za sadasnji DOMINO EFFFEKATTT .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter