4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: ’Grobari’ podržite nas, Štimac je jedan od najboljih u Bešiktašu

Objavljeno: 13.12.16 u 12:18

Strateg crno-belih je najavio da njegovu ekipu sutra očekuje težak meč protiv turskog tima.
Bešiktaš je jednom ove godine već „tukao“ crno-bele, u Istanbulu sa 86:82. Sutra će se igrati druga utakmica u grupi E gde bi Partizan pobedom došao do pozitivnog skora, što nije nimalo lako imajući u vidu da su „turski crno-beli“ poraženi samo jednom u Ligi šampiona.

– Turski tim je najiskusniji i najkvalitetniji u našoj grupi, imaju sedam pobeda i već su jednom nogom u sledećem krugu. Imaju šest stranaca koji dominiraju u velikoj minutaži. Štimac je jedan od njih, on ima veoma dobru sezonu, otpočeo je trener Partizana.

U timu crno-belih će se desiti jedna bitna promena u odnosu na prvi meč, a to je Novica Veličković koji će ovoga puta biti u sastavu.

KAKO ĆETE SAD TURCI: Neće biti lako protiv Novice ’ubice’ (VIDEO)

– Daćemo sve od sebe da pružimo bolju igru nego onu u Istanbulu. Oni jesu kvalitetniji, ali mi moramo da budemo ti koji će uložiti više energije jer će to jedino biti vredno na terenu.

Džikić je pozvao i navijače da se u što većem broju pojave sutra od 20.30 u dvorani „Aleksandar Nikolić“:

– Nije nikakva tajna da bismo voleli da nas podrži što veći broj ljudi, kratko i jasno je zaključio trener crno-belih.

0
0
4 Komentara
  1. I NA SUDNJI DAN UZ PARTIZAN !!! A sto se stimca tice, on se ‘oseca’, k’o da je na domacem terenu i sebe ne dozivljava kao ‘stranca’, samo se loma prebacio iz jednog u drugi turkish timm .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter