0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK KAO ROKI: Zaledićete se kada čujete koje ime je u opticaju za novog Đokovićevog trenera (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.16 u 16:38

Novak Đoković od pre tri dana nema trenera, nakon raskida saradnje sa Borisom Bekerom, pa mediji širom sveta bruje o tome ko bi mogao Nemca da nasledi na mestu glavnog Đokovićevog saradnjika.

I dok imena poput Darena Kejhila, trenera Simone Halep, zvuče na prvi pogled realno (mada je teško poverovati da bi Kejhil pred sam početak nove sezone odlučio da napusti rumunsku teniserku kako bi počeo saradnju sa Đokovićem), kladionice širom sveta su, hajde da iskoristimo taj izraz – romantične u svojim prognozama.

Glavni kandidati su Agasi, Mekinro i Rafter sa odnosom 8:1, dok za njima slede Ljubičić i Kurijer sa 9:1.

Na listi se nalaze i Hjuit, Sampras, Navratilova… Zaista veliki broj teniskih velikana koji bi, nema sumnje, Đokoviću bili od izuzetne pomoći.

Ali, dva imena itekako odskaču od ostalih. 

Prvo ime koje možemo okarakterisati kao posledicu opsesije Rokijem ljudi koji su pravili listu jeste ime Tonija Nadala.

Toni Nadal je jedan od najzaslužnijih za neverovatne rezultate Rafaela Nadala, i teško je poverovati da bi napustio sestrića kako bi radio sa njegovim najvećim rivalom.

Ipak, mora se priznati da je više nego dobra povezanost sa poslednjim filmom iz serijala koji je proslavio Silvestera Stalonea po imenu „Krid“, kada Balboa počinje da trenira sina Apola Krida, svog bivšeg velikog rivala.

No, tu se nisu zaustavili, već su odlučili bukmejkeri da udare pravo na emocije, pa su za kandidata za trenera Novaka Đokovića postavili – Rodžera Federera!

Podsećamo, Krid u trećem po redu filmu o Rokiju Balboi preuzima ulogu njegoovog trenera, nakon smrti Mikija, Rokijevog prvog „kouča“.

Da zvuči neverovatno – zvuči.

Da bi možda bilo nešto do sada neviđeno? Pa možda i bi, jer nema sumnje da bi dolazak Federera na poziciju trenera Novaka Đokovića bio nešto što bi iznedrilo ili ubedljivo najbolju tenisku bajku, ili bi nastupio potpuni fijasko.

Da budemo realni, teško je poverovati da će zaista Federer dobiti tu ulogu.

Ali to nas ne može sprečiti da maštamo šta bi bilo kad bi bilo, zar ne?

(Youtube/TennisTopTributes)

Šta vi mislite o saradnji Đoković - Federer?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

 
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter