0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUPLA NAGRADA: Igrači Zvezde zadovoljno trljaju ruke posle pobede nad Voždovcem!

Objavljeno: 05.12.16 u 10:52

Dvostruko zadovoljstvo čeka izabranike Miodraga Božovića posle trijumfa nad ‘zmajevima’.

Sledi isplata novčanog bonusa za pad ‘zmajeva’, a trener Božović procenio da je ekipi potreban odmor pred dva preostala meča sa Radničkim i Radnikom

Spojili su lepo i korisno igrači Crvene zvezde posle uspeha protiv Voždovca. Upisana tri boda su donela duplu nagradu igračkom pogonu, a pored premije u iznosu od 500 evra za učesnike uspeha protiv ‘zmajeva’, uključujući i stručni štab po povratku kući usledilo je „iznenadjenje“ od strane šefa Miodraga Božovića.

OVOG PUTA ZVANIČNO: Još jedna legenda fudbala se nudi da igra za Šapekoense! (FOTO)

Popularni ‘Grof’ je procenio da je ekipi neophodan odmor od dva slobodna dana pred dve preostale utakmice sa Radničkim (10. decembar) na stadionu „Rajko Mitić“ i gostovanje Radniku u Surdulici (14. decembar), kada se završava sa obavezama u 2016. godini.

Posle završetka poslova na terenu sledi zajednički ručak i raspust do posle Božića, kada treba da se krene sa pripremama za drugi deo trke u borbi za odbranu titule i plasman u završnicu Kupa Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter