2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOBILIZACIJA U ZVEZDI: Grof ‘diže’ ekipu, traži se maksimalna angažovanost

Objavljeno: 02.12.16 u 12:20

Pravilo trenera Miodraga Božovića je poznato – nema analize posle utakmice, ali dan kasnije, pre treninga, sledi radni sastanak.

Tako je bilo i ovog puta, uz konstruktivni razgovor šefa stručnog štaba Crvene zvezde sa igračima, na kom je ukazano na greške, nakon čega je od igrača zatražena potpuna mobilizacija tima, pre svega zbog cilja koji su crveno-beli zacrtali, a to je pobeda nad Voždovcem u nedelju.

Takođe, na sastanku je napomenuto da, uprkos problemima sa povredama, zbog kojih će crveno-beli biti lišeni pomoći čak sedmorice prvotimaca, kraj polusezone mora da bude odrađen, narodski rečeno, „pod konac“.

 
0
0
2 Komentara
  1. Maximalna angažovanost jer je previše opušteno. Kondicioni trener pod HITNO. Igračima nedostaje kondicija NEMAJU SNAGE. Zahvaliti se Anđelkoviću, Sikimiću, Orlandiću, Lukoviću, Renduliću, Fibelu, Vieiri, Moučeu, uvrstiti mlade igrače, uigravati Miloševića, Ilića, Vučićevića, Račića, Babunskog…za letnje kvalifikacije. Dodati u zimskom prelaznom roku još jednog štopera (imamo Stojanovića, Mičela), jednog centarfora, krilnog napadača. Inače će se sve ovako kako jeste raspasti. Ovo je takozvana trenutna druga klasa igrača.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja da sam na grofovom mestu ja bih posle ove utakmice podneo ostavku iz moralnih razloga,igrac vise 40 minuta,domaci teren…i odluka recimo da izvuce orlandica i ubaci miljenika sikimica za svaku osudu,cemu to kada je decko dao gol i malo se vratio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter