3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUŠENJE STATISTIKE: Kobno prvo poluvreme – ne pamti se sličan niz Crvene zvezde!

Objavljeno: 01.12.16 u 15:42

Statistika je često kao bikini, malo otkriva, ali može da pomogne bar malo, kada su u pitanju kladioničari.

Pred večerašnji duel između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana interesantno je da domaćin na poslednjih pet mečeva nije postigao pogodak u prvom poluvremenu, ali su onda u nastavku upisali pet pobeda!

Krenuli su crveno-beli u ovaj niz protiv BSK-a iz Borče (3:0) u Kupu Srbije, a zatim nastavili u prvenstvu kod kuće protiv Rada (2:1) i onda tri vezana gostovanja: Borac (1:0), Napredak (1:0) i na kraju Metalac (2:1).

Hoce doci do prekida ove serije? Sledi epizoda sa Lučancima na stadionu ‘Rajko Mitic’ koji su u prvom meču u avgustu pobeđeni sa 4:2.

Kvota da neće biti golova na poluvremenu iznosi čak 3,45 u kladionici MaxBet. Pa, ko je hrabar i veruje statistici, neka proba.

0
0
3 Komentara
  1. Gdk lepo da ti neko uključi televizor i neka ti neko u tvoja 4 zida pronađe utakmicu na tv, neka ti donesu grickalice i sokić pošto ideš samo do klonje da sereš i pišaš jer drugo ne znaš. Zamlato, samosmeh je čudo, reci svojima da odu po uput pa pravac u odgovarajuću ustanovu.

    0
    0
    Odgovori
    • Jao milane ili leaderhead ili dickhead kako se vec potpisujes. Ti stvarno rodjo ne radis nista u zivotu jer ceo dan cekas da gdk komentarise da bi nesto napisao.
      Nocna mora vam je covek. Ja sam inace navijac vojvodine nemam nista sa grobarima

      0
      0
      Odgovori
  2. Naravno terza dogovori na poluvreme rezultat, kad vidi da slepci nemaju pojma o fudbalu.
    Ali u evropu se ne namesta rodjooo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter