2
Domaći fudbal

AMATERIZAM: Greška Partizanove administracije koja je skupo koštala crno-bele u Novom Sadu

Objavljeno: 30.11.16 u 20:35

Crno-beli nisu postigli gol u Novom Sadu, uprkos velikom broju prilika. Ono što je posebno naljutilo navijače Partizana jeste da Marko Nikolić nije mogao da reaguje izmenom, pošto na klupi nije imao rezervnog napadača!

Trener Partizana, Marko Nikolić, otkrio je da nije mogao da računa na napadača Dušana Vlahovića usled administrativnog propusta.

– Imamo dosta kadrovskih problema, pre svega neigranjem Đurđevića i Milenkovića koji su standarni u startnoj postavi. Osim toga, imamo i Đurđića koji ima sitnih problema sa povredom, a sada i malog Vlahovića koji zbog nekih administrativnih problema, što je za mene neshvatljivo, neće moći da bude u protokolu, rekao je trener Partizana, Marko Nikolić, pred sam početak utakmice.

Vlahović je trebalo da bude u timu, ali mu je to zabranio delegat meča, s obzirom da nije imao odgovarajući lekarski pregled.

Amaterska greška koštala je Partizan tri boda u Novom Sadu.

0
0

2 Komentara

  1. E,on bi ih sigurno izvadio…ne lupajte gluposti.Decko je obicno drvo i mogao je da se izivljava medju vrsnjacima jer odskace fizickom snagom nad njima a protiv bilo koga,ko moze da mu parira snagom,nema sta da trazi.
    A to sto se desilo je jos jedan dokaz da ga amateri vode,jer se to ne desava vise ni u seoskim ligama,takvi propusti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter