0
Fudbal

SRCEPARAJUĆE: Kako je golman Šapekoensea u 94. minutu odbranom na gol liniji ‘overio’ kartu za kobno finale! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.16 u 21:27

Pre pet dana, 45 minuta posle ponoći po srednjoevropskom vremenu, počeo je revanš meč polufinala Kopa Sudamerikane između Šapekoensea i San Lorenca.

Brazilci su posle prvog meča imali jako važan gol u gostima jer se prvo polufinale u Argentini završilo nerešenim rezultatom 1:1.

Šampioni Kopa Sudamerikane iz 2002. godine su morali da postignu barem jedan gol, ali tako nije mislio Danilo, golman Šapea, koji je upisao tri odbrane, a jedna od njih je bila u dubokoj nadoknadi vremena i to intrvencijom sa same gol linije!

Samo pet dana kasnije, rano ujutru, po našem vremenu, srušio se avion sa igračima Šapekoensea koji je putovao na prvu finalnu utakmicu u Medeljin. Danilo je uspeo da preživi sam pad, prevezen je u bolnicu gde, nažalost, lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Ovaj tridesedjednogodišnjak je poslednji meč odigrao protiv Palmeirasa, 27. novembra, to mu je ujedno bio i jubilarni 150 meč za Šape.

 

Priredio: Luka Totaj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter