0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORDAN PETRIĆ: Čeka nas težak meč u Surdulici!

Objavljeno: 25.11.16 u 14:25

Šef stručnog štaba Čukaričkog Gordan Petrić ocenio je pred gostovanje Radniku iz Surdulice da je protivnik u sličnoj situaciji kao beogradska ekipa od pre nekoliko nedelja jer imaju novog trenera i da zbog toga očekuje kod njih promene u sastavu i načinu igre.

– Očekuje nas ponovo jedna teška utakmica s tim sto je Surdulica u sličnoj situaciji kao što smo mi bili pre par nedelja. Doveli su novog trenera gospodina Kosanovića, koji ima veliko fudbalsko znanje i iskustvo, tako da će sigurno doći do nekih promena što se tiče njihovog sastava možda i načina na koji su do sad igrali. Mi treba da pokušamo da sprovedemo u delo na terenu, na utakmici sve što se dogovorimo u svlačionici i na treningu – rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Radnik i Čukarički igraju u subotu od 13 časova u Surdulici u okviru 17. kola Superlige Srbije.

– Ušli smo u jedan ritam. Dobili smo dve utakmice kući posle nezgodnih protivnika kao što je Voždovac i Radnički iz Niša i bilo bi dobro i za igrače i za klub da te dve pobede eventualno overimo. Ako bude sve kao što smo se dogovorili neće biti problema – dodao je šef.

Kako je naveo, igrači su spremni i može da računa na sve, jer se Regan vratio u trenažni proces posle povrede, a Lagator je odradio žute kartone.

Fudbaler Čukaričkog Darko Bulatović ocenio je da je Radnik iz Surdulice iskusna ekipa i očekuje tešku utakmicu.

– Naporno smo radili ove nedelje, dobro se pripremali, ulazimo maksimalno motivisani u ovaj meč posle tri pobede i nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda, koja će nam mnogo značiti u nastavku takmičenja – rekao je levi bek Čukaričkog.

Čukarički je trenutno 12. na tabeli sa 13 bodova, a Radnik na narednoj poziciji sa 15 bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter