2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN PRVOTIMAC OTKRIVA: Odbio sam Barselonu, sad mi je žao, ali ne zbog karijere (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.16 u 14:40

Džon Ruiz je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, ali je utisak da mladi Kostarikanac nije prikazao ni pola onoga što zna i ume. Ipak, i ta polovina je sasvim dovoljna da pokaže da Ruiz bez problema može da bude jedan od oslonaca tima.

Ruiz je na Marakanu stigao iz Dnjepra, ali taj klub nije jedini koji ga je želeo u svojim redovima. Naprotiv, za portal navijača Crvene zvezde, „Moja Crvena zvezda„, otkrio je da je malo nedostajalo da pojača Barselonu:

– Sa 17 godina sam debitovao za Deportivo Saprisu, najbolji fudbalski klub iz moj zemlje. To je za mene bio pelep osećaj, ali i nešto što sam očekivao. Ceo život posvetio sam fudbalu, naporno sam radio i ništa mi se u životu nije promenilo kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, rekao je Ruiz, koji je potom otkrio kako se našao na meti tima iz Katalonije:

– Istina je da su tada evropski velikani želeli da me vide u svojim redovima. U rukama sam držao ugovor koji mi je poslala Barselona. Ipak, smatrao sam da sam premlad da odem tako daleko od svoje kuće i da potpuno promenim stil života. Iz ove perspektive ne mogu da kažem da je to bila loša odluka, imam još mnogo godina u fudbalu dok ne bude došao trenutak da sumiram karijeru. Za sada sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.

Mada, priznaje da ipak postoji nešto zbog čega žali za tom propuštenom šansom…

– Možda danas žalim što nisam otišao u Barselonu samo zato što bih onda ranije upoznao Davida Babunskog koji mi je u Zvezdi postao dobar prijatelj, zaključio je Ruiz.

Pogledajte najbolje poteze iz karijere nesuđenog fudbalera Barselone i nade Crvene zvezde:

(Youtube/Multimedija Kanal)

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter