2
AdmiralBet ABA Liga

TURBULENCIJE NA JADRANU: Crno-beli naneli dvostruki udarac Zadranima (FOTO)

Objavljeno: 21.11.16 u 14:48

Osim što su došli do važne pobede na Jadranu, zahvaljujući kojoj su prekinuli seriju poraza, košarkaši Partizana uspeli su da smene i protivničkog trenera.

Poraz koji su košarkaši Partizana naneli Zadranima u desetom kolu regionalnog takmičenja predstavljao je kap koja je prelila čašu.

Trener Ante Matulović podneo je ostavku nakon duela sa crno-belima, što su čelnici hrvatskog kluba prihvatili, uz zahvalnost iskusnom stručnjaku na svemu što je do sada uradio.

Nakon deset utakmica u ABA ligi, Zadar je ostvario četiri pobede, te se u ovom trenutku nalazi na devetom mestu na tabeli.

0
0

2 Komentara

  1. ..Bez obzira sto su ‘rvatski kk i iz jos gore sredine po nas Srbe, ipak se nesto ne radujem tj. nista posebno, mozda iz razloga, sto ipak imaju KK publiku, koja je uz Partizanove Grobare kosarkaski najobrazovanija i fanaticna, ODANA i kada im se kk urusava, ne menjaju boje, IME, vlasnika i GRB nekim neprirodnim i krim. APEEROM kao ovi „nasi“ naturalizovani turci, na zalost po Srbiju i srpski narod !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter