1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO JE MALO KO OČEKIVAO: Najpotcenjeniji fudbaler Crvene zvezde igrač meseca u Superligi (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.16 u 11:01

Napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić proglašen je za najboljeg igrača domaćeg šampionata za oktobar, u tradioconalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

Sikimić je u oktobru postigao četiri gola (Javor, Čukarički i dva protiv Rada) uz jednu asistenciju, što je bilo dovoljno da se sa 79 poena nađe na prvom mestu.

Na drugom mestu završio je Aleksa Vukanović sa 60, dok je treću poziciju zauzeo mladi napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije, Uroš Đurđević, sa 57.

(Youtube/Boris Ognjenovic)

 

0
0
1 Komentara
  1. sfrustrirani Gdk sa raznim nadimcima ( Penzioner, sluge rezima, Dark energy itd. ) Iskompleksiran, ima problem a treba ga posavetovati da lepo uzme uput ili neko umesto njega da ode i uzme uput za odgovarajućeg specijalistu i da se ispita stepen njegovog problema uz adekvatnu terapiju. U njemu postoje mimimum tri ličnosti. Kada se predstavlja kao Gdk onda se sam sebi smeje. Kada se predstavlja kao Penzioner onda piše ozbiljne referate. Opsednut je ćokijima, katancima, bankomatima… Rešenje je izlazak iz 4 zida i odlazak u odgovarajući zdravstveni centar da mu se stvarno pomogne. P.S. Ima svoj twiter profil. Ostavlja poruke i na sportskim vestima na sajtu telegraf.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter