0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Nastavlja se Superliga, Đoković napada finale, derbiji u Mančesteru, Dortmundu i Madridu

Objavljeno: 19.11.16 u 08:45

Kao što smo navikli vikendom, osim kada je reprezentativna pauza u pitanju, ova subota biće itekako bogata sportskim programom na TV kanalima.

Posle reprezentativne pauze i gostovanja ‘orlova’ u Velsu i Ukrajini, nastavlja se domaća Superliga Srbije. Partizan će od 15 časova dočekati Bačku, dok će Crvena zvezda od 17 sati gostovati Napretku u Kruševcu. Te utakmice moći ćete da pratite na kanalima TV ArenaSport.

Na istom mestu biće i utakmice ABA j.t.d. lige, a Partizan će od 19 časova gostovati u Zadru. Dakle, biće ovo crno-beli dan.

Naravno, u fokusu je završnica Mastersa u Londonu, prvo će Endi Mari igrati protiv Miloša Raonića od 15 sati, dok će uveče od 21 čas Novak Đoković se sastati sa Keijem Nišikorijem. Te mečeve možete gledati na RTS-u ili SportKlubu.

Što se tiče ostalih evropskih fudbalskih liga, već od 13:30h na Old trafordu će igrati Mančester junajted protiv Arsenala (SportKlub), u Dortmundu će Borusiji gostovati Bajern Minhen (Eurosport, 18:30h), dok će od 20:45h na programu SportKluba biti ‘El Madrilenjo’ između Atletiko i Real Madrida.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter