1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE: Fudbaleri Zvezde u škodi

Objavljeno: 17.11.16 u 23:37

Crvena zvezda je dobila jedno pojačanje u upravi, a igrači bi mogli najviše da profitiraju od toga, evo i kako.

Crvena zvezda je izabrala nove potpredsednike kluba. Zamenik prvog čoveka Svetozara Mijailovića biće Božidar Cerović, dok su novi potpredsednici legenda Jovan Kule Aćimović i biznismen Milenko Kostić. Čovek koji je u fudbalu poznat kao glavni sponzor čačanskog Borca. Evo kakve je promene najavio novi potpredsednik kluba.

– Već godinu dana sam u Crvenoj zvezdi kao član Upravnog odbora, a nedavno sam postao i potpredsednik. Došao sam na poziv prijatelja, predsednika Svetozara Mijailovića. Svi mi koji smo u upravi kluba želimo dobro Zvezdi, pre svega na finansijskom planu – rekao je Kostić i dodao:

– Što bi naš narod rekao, pružiš se onoliko koliko si dugačak. Štednja i samo štednja. Crvena zvezda već dve godine ne troši novac koji nema, a da radimo dobro, svedoči i podatak da je dug danas 34, a ne 50 miliona evra. Biće to još bolje, jer ćemo uraditi reprogram, a i neke banke će otpisati određeni dug. Za dve do tri godine dovešće se to na nulu.

Milenko Kostić je najavio i da će fudbaleri prvog tima biti pojačani na ‘parkingu’, to jest da će dobiti nove automobile.

– Uštedećemo novac i na voznom parku. Potpisaćemo povoljni rentakar ugovor, po kojem će klub dobiti 15 do 20 vozila marke „škoda“ za igrače. Nadam se da bi od sledeće godine, kada „Škodi“ istekne sponzorski ugovor s Borcem, ona mogla da postane i zvanični sponzor Crvene zvezde. O tome odlučuje sedište fabrike u Češkoj, ali na dobrom smo putu – zaključio je Kostić.

0
0
1 Komentara
  1. Skoda zna kako moze da profitira uz Zvezdu . Zvezdasi ce kupovati skode zbog Zvezde i podstaci prodaju Skode ,inace je Skoda dobar auto .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter