1
AdmiralBet ABA Liga

TEK ĆE DA BUDU JAKI: Cedevita tukla Partizan u Beogradu, pa dovela veliko pojačanje!

Objavljeno: 14.11.16 u 15:06

Posle lošijeg starta sezone, Cedevita je ponovo jedan od najozbiljnijih timova za najviše pozicije u ABA j.t.d. ligi.

Cedevita je na startu sezone imala puno turbulencija, neočekivani porazi na domaćem terenu i odlasci igrača koji su trebali da budu važni šrafovi tima Veljka Mršića.

Međutim, kako sezona odmiče, situacija se kristališe, pa je posebno posle trijumfa u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ nad Partizanom, ponovo jedan od favorita ABA j.t.d. lige.

‘PROFESOR’ RAZBIJA: Pogledajte partiju karijere Nemanje Bjelice (VIDEO)

To potvrđuje i današnja potvrda novog pojačanja, a u pitanju je američki košarkaš litvanskog porekla Džon Šurna, koji igra na poziciji krilnog centra.

Šurna je igrao u karijeri za Strazbur, Huventud, Darušafaku i poslednje mesece je proveo u Valensiji.

Sada Cedevita pored centarske linije Bilan-Begić ima i sjajnog krilnog centra, pa se od njih tek mogu očekivati znatno bolji rezultati.

0
0
1 Komentara
  1. e moj pekmane kad ti sjedis ko mulac i uzimas mjesečno milione vrabac tebi igračina i robinson daj molim te,imao sam u tebe poverenja ali što si duze izgleda da si pao pod utjecaj zemljišta na zlatiboru .hačer prvi 6 preko 20 odjednom stao niti igra kako je počeo.dovedi jednog ala đekson ko iz cedevite a ne neke promašaje koji koša nemogu zabiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter