0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JE DONEO ODLUKU: Reč je o kvalitetnom i školovanom igraču, ali…

Objavljeno: 13.11.16 u 00:57

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, izgleda da je doneo odluku o budućnosti belgijskog napadača, koji je već neko vreme na probi u Humskoj.

Andrea Mbui Mutombo po svemu sudeći neće potpisati ugovor sa Partizanom, iako je početak njegovog drugog probnog perioda u Humskoj nagoveštavao da bi do toga moglo da dođe. Presudio je prijateljski meč sa Videotonom, u kojem Belgijanac očigledno nije ostavio poseban utisak na Ilieva, ali i trenera Marka Nikolića.

– Radi se o kvalitetnom, školovanom igraču i da je u pitanju domaći igrač ne bi bilo nikakvog razmišljanja ili dileme. Kada je stranac u pitanju neophodni su nam igrači koji će da prave razliku, a Mutombo nije iz te kategorije, rekao je Iliev za Večernje novosti.

Kakavi su sve stranci igrali u Partizanu, možda je i Mutombo mogao dobiti svoju šansu. Ali, dobro. Ostaje nam da verujemo u stručnost Ivice Ilieva, Marka Nikolića i njihovih saradnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter