2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK ‘GRMI’ ZBOG SUĐENJA: Da li su u Vojvodini sada zadovoljni?

Objavljeno: 04.11.16 u 22:15

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice oglasio se saopštenjem povodom dešavanja na utakmici 15. kola Superlige Srbije u kojoj je Vojvodina sa 2:0 savladala tim sa juga Srbije.

Surduličani smatraju da su se na njihovim leđima slomila kola stalnog kukanja Vojvodine na sudije. Danas je protiv Radnika sviran penal. Saopštenje kluba iz Surdulice prenosimo u celosti:

– Povodom odigrane utakmice 15. kola SLS između FK Vojvodina i FK Radnik, u našem klubu rodila se sumnja na suđenje na pomenutoj utakmici. Naime, plašimo se da nismo kolateralna šteta posle primedbi koje je imao FK Vojvodina ovih dana na suđenje utakmice protiv Radnickog iz Nisa. Nijednog trenutka ne sumnjamo u Sudijsku organizaciju samo se pitamo: „Osim olako dosudjenog penala, da li je moguće da se ne svira nijedan faul nad nasim napadačem Nikolićem i da li je moguce da u četiri poslednje urakmice naša ekipa dobije preko 20 kartona“?

– Iskreno se nadamo da je FK Vojvodina napokon zadovoljna suđenjem – stoji u saopštenju FK Radnik.

0
0
2 Komentara
  1. Voleo bih da kazete gde su bile greske
    Da nije mozda penal? Ja koliko znam ne mozes loptu da poneses rukom u kaznenom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter