2
Evrokupovi

SPORT NA TV: Partizan dočekuje Zjelonu Goru, na programu i šest mečeva Lige šampiona

Objavljeno: 01.11.16 u 08:45

U centru pažnje danas je Liga šampiona. Zagrevanje ide uz košarkaše Partizana.

Već u 11 časova Sport Klub počinje sa emitovanjem direktnih prenosa ATP turnira u Parizu. Na terenu će biti i dvojica srpskih igrača. Troicki oko 12:30 izlazi na teren kako bi se obračunao sa Manarinom, dok nešto kasnije, ne pre 15:30, na teren izlazi i Lajović, kojem predstoji okršaj sa Hrvatom Karlovićem.

Ako ste baš veliki ljubitelj fudbala i želite da na delu vidite nekog novog Aguera ili Mesija, predlažemo vam da od 16 časova budete kraj malih ekrana i na Arena sport 1 pratite direktan prenos meča Mančester Siti – Barselona u Ligi šampiona za mlade.

Mnogo važniji događaji kreću od 18 časova. Baš tada na parket istrčavaju košarkaši Partizana i poljske Zjelone Gore. Biće to prvi meč FIBA Lige šampiona u hali Aleksandar Nikolić, koji crno-beli dočekuju sa skorom 1-1, nakon gostovanja u Nemačkoj i Turskoj.

Samo 45 minuta kasnije, počinje i prva utakmice Lige šampiona. U Turskoj, snage će odmeriti Bešiktaš i Napoli, što će biti odlična uverita za ono što nam predstoji od 20:45. Tada je na programu još pet mečeva Lige šampiona za koje je Arena sport TV obezbedila direktne prenose, a događaj dana svakako je okršaj Mančester Sitija i Barselone, koji će biti emitovan na Arena sport 3.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter