0
Košarka

NEVEROVATNI TEO: Partija kakvu do sad niste videli! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.16 u 17:27

Miloš Teodosić je danas sa svojim CSKA igrao protiv ekipe Saratova u gostima, i pružio je partiju kakvu do sad nismo videli od njega.

Naime, ovaj susret obeležilo je nekoliko kurioziteta:

Prvo, Teodosić je šutirao za tri poena 15 puta, pogodio je jednu trojku, a ubacio je ukupno 22 poena! 

Drugi kuriozitet jeste statistika našeg košarkaša, kom je izmakao tripl dabl zbog, verovali ili ne, manjka asistencija! Naime, Teodosić je imao 22 poena, osam asistencija i 11 skokova! 

To ne bi bilo iznenađujuće, da u pitanju nije plejmejker koji je izgradio imidž čarobnjaka za asistencije, i retko ko bi pomislio da će imati dvocifren broj skokova, a manje od 10 asistencija na meču.

(Youtube/Euroleague)

Na kraju, CSKA je do pobede nakon produžetka došao nakon što su Moskovljani nadoknadili deset poena manjka sa kraja treće četvrtine, nakon čega je usledila egal završnica koja je završena nerešeno – 91:91.

Saratov je stigao do prednosti od 103:100 u poslednjem minutu, ali je CSKA uspeo da postigne dva koša do kraja i zabeleži treći trijumf u VTB ligi.

Teodosić je, u odsustvu Nanda de Koloa, bio najefikasniji sa 22 poena, a pratili su ga Kurbanov sa 13 i Higins sa 15 poena.

(Youtube/VTBUnitedLeague)

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter