8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda teško, ali zasluženo, Sikimić doneo tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.16 u 17:06

Crvena zvezda došla je do trijumfa nad ekipom Rada u utakmici 14. kola Superlige Srbije golovima Predraga Sikimića u 48. i 75. minutu, a jedini pogodak za Rad delo je Denića u 65. minutu.

Crvena zvezda je imala 15 šuteva na gol, ali cu do prednosti domaći fudbaleri stigli tek u 48. minutu preko Sikimića, i to iz gola o kom će sigurno biti reči.

Naime, Sikimića je nakon reakcije fudbalera Rada lopta pogodila u ruku, došla do Ruiza čiji šut je Čančarević odbranio, ali je Sikimić ispratio akciju i dobrom reakcijom doveo Zvezdu u vođstvo.

U 65. Rad je došao do izjednačenja, i to nakon što je Denić sjajno iskoristio jedinu priliku Građevinara do tad i doneo poravnanje rezultata.

Ipak, 15 minuta pre kraja, Donald je povukao kontru, sjajno uposlio Sikimića koji je iskoristio veliku priliku i obezbedio Zvezdi nova tri boda. 

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, rekao je nakon meča da je očekivao težak meč:
– Ja sam u najavi rekao da je Rad bolji nego što tabela kaže. Imaju dobru ekipu, falilo im je par igrača poput Drinčića, Stanojevića… Bitno je da smo pobedili. Što se igre tiče, nisam baš zadovoljan, Rad se organizovano branio, ali mislim da smo zaslužili pobedu.

Njegov kolega Nebojša Petrović, trener Rada, bio je zadovoljan:

– Primili smo jeftin drugi gol… Čestitam Zvezdi na pobedi, ali su oni pobedili jer su dali gol više, ne zato što su bolji od nas. 

(Youtube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Crvena zvezda – Rad 2:1 (0:0)
(Sikimić 48, 75 – Denić 65)[/stextbox]

0
0
8 Komentara
  1. Pa mene zabole nesto bas za vas Titove blizance. Jedni franjevci, drugi Krcunovi, i jedni i drugi ista govna komunisticka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se fudbal igra rukama i davaju golovi iz ofsajda, onda se slazem da je zasluzeno! Samo ne znam kad su uveli ta nova pravila?

    0
    0
    Odgovori
  3. Neznalica Bozovic na poluvremenu menju najboljeg igraca iz prvog dela,Andriju Lukovica,umesto da zameni svoje drvo Ruiza,koji je po ko zna koji put dokazao da nema mesta u timu Zvezde i da ne zasluzuje ni mesto na klupi.Zbog njega neki igraci ne mogu dobiti sansu a neki igraju na pogresnoj strani terena,samo da bi antitalenat igrao na levoj,mada njemu ne odgovara nijedno mesto u timu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter