1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Silovit početak obezbedio Partizanu laku pobedu u Surdulici (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.16 u 18:52

Partizan je uspeo da se vrati na pobednički kolosek trijumfom nad Radnikom u Surdulici rezultatom 3:1 (2:0).

Partizan je u prošlom kolu Superlige propustio veliku šansu da se približi Crvenoj zvezdi u vrhu tabele, ali je današnjom pobedom u Surdulici prišao na minus četiri dok crveno-beli ne odigraju svoj meč protiv Rada u nedelju.

Već u devetom minutu sevnula je furiozna kontra Partizana koju je pokrenuo Božinov izbacivši Uroša Đurđevića, a mladi reprezentativac je lako savladao Čančarevića za 1:0.

Samo što su domaći krenuli sa centra, bilo je 2:0. Posle akcije Božinova i asistencije Stevanovića, egzekutor je bio Leonardo za 2:0 već u 10. minutu.

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

U nastavku utakmice Valeri Božinov je propustio neverovatnu šansu za Partizan i tako bi krunisao svoju odličnu igru u prvom poluvremenu. Izašao je sam ispred Čančarevića, ali je golman Radnika odlično reagovao i zabeležio najlepšu odbranu na meču.

Svojevrsna kazna za crno-bele stigla je u trećem minutu drugog poluvremena kada je bivši igrač crno-belih Igor Zlatanović na dodavanje Miloša Milovanovića prepolovio prednost Partizana za nešto nemirniji nastavak utakmice.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Bilo je, istina, neizvesno kada se radi o prednosti Partizana, ali je sve sumnje otklonio Uroš Đurđević svojim drugim golom posle neverovatne greške Čančarevića koja će se zavrteti internetom.

(Izvor: YouTube/Партизан понос Србије)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Radnik – Partizan 1:3 (0:2)
(Zlatanović 48 – Đurđević 9, 77, Leonardo 11)

Radnik: Čančarević – Pavlović, Vuković, Gojković, Milovanović –  Adamović, Pavlović – Vlahović, Nikolić, Kjereme – Zlatanović (od 73. Stanković).
Rezerve: Vasiljević, Stojković, Krčmarević, Stanković, Jovanović, Đorić, Mišan.
Trener: Neško Milovanović.

Partizan: Kljajić – Radin, Milenković, Balažic, Miletić – Everton, Marjanović, Leonardo, A. Stevanović (od 84. Janković) – Božinov (od 75. Ilić), Đurđević.
Rezerve: N. Stevanović, Bogosavac, S. Ilić, Ostojić, Đurđić, Kosović, Janković.
Trener: Marko Nikolić.

[/stextbox]

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
1 Komentara
  1. ajd da se ne lazemo. grobari bi spominjali Vucica, Kokeza, penzijski fond i ostale stvari da smo mi dali takve golove.
    al eto, ja necu pa vam cestitam na pobedi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter