0
Domaći fudbal

PRAZNIK FUDBALA NAREDNOG VIKENDA U SURDULICI: Stiže Partizan

Objavljeno: 28.10.16 u 14:39

Veliko je interesovanje za predstojeću utakmicu Radnika, koja je ujedno i uvodna utakmica 14.kola Super lige Srbije.

Surdulički superligaš dočekuje Partizan. Rezultati poslednjih par kola doprineli su da se Radnik kreće uzlaznom putanjom na tabeli i kako iz stručnog štaba rekoše, atmosfera u klubu pozitivna, sve je spremno, ekipa se uigrava:

Mi jesmo spremni, nastupićemo takmičarski, no ovo je utakmica za sladokusce, utakmica za same igrače. Utakmica koja može da donese mnogo dobrog Radniku, kaže šef struke Milovanović i dodaje:

Znamo šta je šampion, znamo ko je šampion, znamo kakve pojedince imaju. Naravno, mi ćemo tražiti neku šansu u toj utakmici, jer, mi realno zadnje dve utakmice i utakmicu kupa dosta dobro igramo i idemo uzlaznom putanjom. Mislim da nema razloga da nam očekivanja budu nerealna.

I u redovima prvotimaca euforija pred dolazak gostiju iz Beograda:

– Očekuje nas izuzeto teška utakmica samim tim što nam dolazi Partizan, klub koji ima jako dobre pojedince koji u svakom trenutku mogu da reše utkmicu, ali mi smo nadahnuti pobedama u poslednja dva kola i mislim da ćemo moći da se susprotstavimo gostima. Imamo neki svoj način i nadam se da, iako ne pobedimo u subotu, da ćemo pokušati da ostanemo neporaženi, poručuje surduličkoj publici strelac oba gola u gostima u prošlom kolu, Nikola Radović.

O eventuelnom sastavu tima za susret sa Partizanom nije bilo reči na današnjoj konferenciji, izvesno je samo da par igrača neće igrati zbog žutih kartona. Zdravstveni bilten: pod terapijom zbog povrede je još uvek Aleksandar Gojković

Utakmica Radnik – Partizan igra se na Gradskom stadionu u Surdulici, direktan prenos meča na kanalu ARENA Sport 1 od 17h.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter