1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Zvezda se dugo mučila, pa za dva minuta rešila BSK (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.16 u 17:54

Crvena zvezda je, slično Partizanu juče, u prvom poluvremenu igrala smušeno, a u nastavku se razigrala i na kraju sa 3:0 eliminisala BSK iz Borče iz Kupa Srbije.

Crvena zvezda je u krajnje neobičnoj atmosferi protiv BSK-a iz Borče slavila na kraju i više nego ubedljivu pobedu u odnosu na to kako se odvijala utakmica.

Gosti su, naravno, bili orijentisani na odbranu svog gola od samog starta i to im je u velikom meri uspevalo, s obzirom da su u prvih 45 minuta sačuvali mrežu, a usput i nekoliko puta pripretili Supiću.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Međutim, u nastavku je šampion Srbije dodao gas i sa znatno jačim pritiskom bukvalno samleo Borčance.

Inicijativa je urodila plodom u 68. minutu kada je Slavoljub Srnić odbijenu loptu od stative posle šuta Andrije Lukovića sproveo u mrežu za 1:0

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Samo dva minuta kasnije bilo je 2:0, a gol je postigao Hugo Vijeira posle dodavanja Mičela Donalda.

(Izvor: youtube / Crveno Beli Svet)

Pobedu crveno-belih je samo potvrdio Petar Orlandić iz jedanaesterca posle prekršaja kapitena BSK-a Plavšića nad Tomasom Fibelom.

Na kraju i ubedljiva pobeda crveno-belih za četvrtfinale Kupa Srbije i ispravak propusta iz prošle sezone kada je Zvezdu u osmini finala eliminisao čačanski Borac sa 1:5.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Utorak:

Žarkovo – Partizan 0:2 (0:0)
(Božinov 48, 71)

Sreda:

Jagodina – Borac 1:1, na penale 4:5 (1:1)
(Lazović 26 – Galvao 50)

Voždovac – Spartak 1:0 (1:0)
(Stojanović 19)

Čukarički – Javor 1:0 (1:0)
(Ožegović)

Crvena zvezda – BSK Borča 3:0 (0:0)
(Srnić 68, Vijeira 70, Orlandić 87.p)

17.00 Mladost Lučani – Rad
17.00 Novi Pazar – Vojvodina
17.00 Radnik – Sloboda

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. Jos jedan dokaz da Bozovic ne zna da napravi igru svog tima.Katastrofalna igra i pristup pojedinih igraca.Jedino sto mi se svidelo je da nisam morao da gledam Ruiza u timu ali se nazalost vratio Fibel.Njih dvojica su najveci promasaji prethodnog prelaznog roka i nije im mesto u Zvezdi.Andrija Lukovic je bio najbolji akter utakmice i dokazao da mora cesce dobijati priliku u prvenstvenim utakmicama.Sve strance najuriti na polusezonu i pustiti nasu decu jer ce titulu osvojiti svakako,imaju kvalitet veci od svih ostalih klubovaPrikljuciti mladog Stojanovica,kao stopera i dovesti jos jednog domaceg,recimo Calasana iz Spartaka,kao i desnog beka i nema problema.Naravno,prvi koji treba da ode je Bozovic,da bi se ovo ostvarilo jer treba trener koji zna da spremi ekipu i napravi igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter