1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVE DILEME PRED SUBOTICU: Grof na jednoj ‘teškoj’ i jednoj ‘slatkoj’ muci

Objavljeno: 21.10.16 u 12:02

Crvena zvezda u suobtu od 15 časova gostuje u Subotici gde će joj rival biti Spartak u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Veoma teško gostovanje je pred crveno-belima. Spartak je poslednjih godina u više navrata znao da iznenadi Crvenu zvezdu na svom stadionu, te se domaćin nada novom podvigu. Sa druge strane četa Miodraga Grofa Božovića želi nastavak serije pobeda, a pred meč u Suobitici šef stručnog štaba lidera ima dve nedoumice.

Naime, prva je na poziciji organizatora igre, pošto Gelor Kanga ne može da igra zbog povrede. Sada se postavlja pitanje ko će zameniti dominantnog Gabonca. Jedna opcija je David Babunski, dok je druga mladi Andrija Luković.

OPŠTE INTERESOVANJE: Još jedan klub želi Babunskog, igrača kog Miodrag Božović ne vidi u timu?

Druga dilema je na poziciji levog beka. Tu nema povređenih i kažnjenih igrača, ali su tri momka u odličnoj formi. Mihailo Ristić je do sada bio prva opcija Miodraga Božovića, ali se u poslednje vreme nameće i sjajni Dušan Anđelković. Takođe, mladi Stefan Milošević je u sve boljoj formi.

‘MODRI’ NE ODUSTAJU: Nova ponuda Dinama za igrača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Sada ostaje da se vidi za koji će se sastav Miodrag Grof Božović odlučiti pred neugodno gostovanje u Subotici…

0
0
1 Komentara
  1. Sastaju se dva najmarljivija srpska fudbalska radnika, Terza i Simovic, stari drugari jos iz vremena Terzinog boravka u OFKu. Treba gadjati veliki broj golova i neki prelaz, recimo iz keca u dvojku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter