4
Evrokup

UF: Svaki Grobar će se naježiti kada pročita izjavu trenera Ludvisburga!

Objavljeno: 19.10.16 u 23:57

Partizan je u ludoj zavšnici savladao nemački tim, a izjava koju je posle meča dao trener domaćeg tima Džon Patrik slediće krv u žilama Grobara…

– Sve pohvale našim navijačima koji su se trudili da bar malo isprate glasnoću i ludilo navijača Partizana. Jedva čekam da stignemo u Pionir i da doživimo slavnu atmosferu – rekao je Džon Patrik.

MA PROTIV OLIMPIJE JE BIO ‘MALA MACA’: Pogledajte kako je Aleksandar Džikić proslavio pobedu nad Nemcima (VIDEO)

Sa druge strane Aleksandar Džikić je bio zadovoljan pobedom, ali sa malim zamerkama prema pojedinim igračima.

– Mislim da je rival odigrao veoma dobar meč, zapravo, uspeli su da nas nateraju da igramo na način na koji oni igraju. To je nešto za šta smo se spremali, za njihov presing po čitavom terenu sa iznenadnim „zamkama“. Nekada smo previše oklevali očekujući nešto posebno od njihove odbrane, ali nije bilo tako. Oni nemaju visinu, ali su jako snažni i protiv takve ekipe je jako teško materijalizovati visinsku prednost. Pobedili smo košem pred kraj meča. Stvar koja mi se nije dopala je kod mog tima je da nismo prepoznali najvažnije trenutke utakmice i prilike da prelomimo meč. Ali to nam se ne dešava prvi put ove sezone i to je nešto na čemu moramo da radimo. Mislim da svi igrači na terenu moraju da znaju koliko je vremena ostalo i koji je rezultat, ali neki od mojih igrača nisu bili fokusirani na način na koji ja želim da budu. Na kraju, slavili smo i to je velika pobeda u gostima za nas protiv tima koji nam ne odgovara – rekao je Džikić.

HAOS: Koš Birčevića kojim je Partizan srušio Nemce (VIDEO)

0
0
4 Komentara
  1. Decko uz sve postovanje tebi, ne mogu da ne odgovorim na ovo da sam evro navijac. Od svih tekmi prosle sezone u Pioniru nisam bio samo protiv Buducnosti. Sto se tice arene cvrsto verujem da bismo svakog protivnika razvalili tamo, seti se Makabija, Reala, Barse i mnogih drugih…

    0
    0
    Odgovori
  2. Друже, види се да си евро навијач. Арена не ваља за нас. Боље доћи 9 хиљада правих навијача и људи који ће да оставе глаас и да направе буквално ПАКАО у Пиониру него да напунимо арену и да 70% људи ћути!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter