3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRŽAVA FORMU: Vijeira se raspucao u Lovćencu, Fibel napravio veliki kiks (FOTO)

Objavljeno: 18.10.16 u 16:53

Crvena zvezda je u Lovćencu danas igrala prijateljsku utakmicu protiv lokalne ekipe Njegoša i slavila očekivanu pobedu rezultatom 4:0 (4:0).

Crvena zvezda bila je gost kluba Njegoš iz Lovćenca povodom njihove 70. godišnjice postojanja. Očekivano, crveno-beli su slavili rezultatom 4:0 (4:0), ali je tim Miodraga Božovića je na ovom meču pokazao dva lica.

U prvom poluvremenu na terenu je bio sastav: Kahriman – Cvetković, Fibel, Rendulić, Milošević – An. Luković, Račić – Babunski, Plavšić, Srnić – Vijeira.

I upravo je poslednje pomenuti postigao tri od četiri pogotka u prvih 45. minuta. Još se u strelce upisao i Srđan Plavšić, baš posle šuta Vijeire i odbijene lopte.

U drugom poluvremenu na terenu su bili: Supić – Cvetković, Fibel, Rendulić, Milošević – Račić, L. Ilić – Adžić, Nikolić, Orlandić – S. Ilić. Odmah se osetila promena, pošto crveno-beli nisu uspeli da postignu nijedan gol, a mogli su lako da ga prime.

Posle dužeg vremena u timu su se našli pomalo zaboravljeni napadač Stefan Milošević i francuski defanzivac Tomas Fibel, koji je nastavio da tone sve ‘dublje’.

U samom finišu utakmice napravio je grešku i skrivio jedanaesterac za domaćina. Ipak, Milunović to nije iskoristio, pošto je šutirao preko prečke.

Zvezdi je ovo bila priprema za meč 13. kola Superlige Srbije protiv Spartaka u Subotici sledećeg vikenda.

0
0
3 Komentara
  1. Kao prvo,Milosevic nije napadac,nego levi bek a kao drugo,Fibela vec u zimskom prelaznom roku pustiti da ide gde hoce jer jednostavno nema pojma,obicno drvo,slican je kao Milenkovic iz franjevskog kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter