4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VREME ILI RAZOČARANOST: Ovo se neće svideti navijačima Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.16 u 15:20

Crvena zvezda uglavnom ima fantastičnu podršku svojih navijača, ali je ona izostala protiv Čukaričkog.

Ako izuzmemo severnu tribinu, na kojoj se nalaze najvatreniji navijači Zvezde, za ostale možemo reći da su poprilično podbacile. 

Da li navijače Crvene zvezde još uvek drži razočaranost zbog lošeg nastupa u Evropi, ili razlog slabe posete leži u lošim vremenskim prilikama, ne znamo, tek – Crvena zvezda i Čukarički igraju pred nekoliko hiljada navijača.

(Youtube/HotSport)

0
0
4 Komentara
  1. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju nesto sto Grof neznalica ne zna da slozi vec 3 ipo meseca.Ima ubedljivo najbolje igrace u ligi a igra mnogo los fudbal,igra bez igre i ako nesto ispadne na individualni kvalitet ili gresku protivnika.Zasto da neko gleda Ruiza i Moucea,umesto boljih,spremnijih,srpskih iraca a pre svega velikih zvezdasa,Plavsica i Srnica.Ajde,donekle i da razumem,dao im je sansu 2-3 utakmice da vidi kakvi su ali on ih tvrdoglavo forsira vec 12 kola i plus 6 utakmice u Evropi a oni pojma nemaju.To niko ne bi trpeo,pogotovo ne strance sa tako losim ucinkom a nase mlade igrace zapostavlja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima oko 6.000 gledalaca i to po kisi neki nemaju toliko ni po lepom vremenu 🙂 6 hiljada se nece sakupiti na svim ostalim utakmicama u ligi,juce na Vozdovac – Partizan hiljadu i po i na ostalih 6 utakmica po nekoliko stotina gledalaca,ajde recimo i po 500 gledalaca na svakoj to je sve ukupno 4 i po hiljade na 7 utakmica a 6 na Zvezdinoj,Zvezda vam poboljsava prosek haha…Da nije kise bilo bi jos jedno 3-4 hiljade minimum na Marakani znaci duplo vise nego na svim ostalim utakmicama zajedno 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter