0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF ODLUČIO: Vraća se čovek kog navijači ne vole, iznenađenje u napadu Zvezde (FOTO) (SASTAVI)

Objavljeno: 16.10.16 u 14:50

Crvena zvezda dočekuje Čukarički u susretu 12. kola Superlige Srbije, a Miodrag Božović odlučio je da Pablu Moučeu ukaže priliku, dok će napad Zvezde predvoditi Predrag Sikimić.

Mouče je dobio šansu ispred Srđana Plavšića i Slavoljuba Srnića, dok je Božović od početka ukazao poverenje Sikimiću jer Hugo Vijeira ima problema sa prehladom. Ipak, ukoliko rezultat ne bude pozitivan po crveno-bele, ne bi trebalo sumnjati u to da ćemo i Portugalca videti na terenu. 

Takođe, u ekipi nema ni Mihaila Ristića zbog povrede, a Le Talek se vraća u poslednju liniju, gde će mu partner biti Aleksandar Luković. 

Sa druge strane, Čukarički će se dobrim delom osloniti na Beka Fofanu, bivšeg fudbalera Partizana, pa će gosti na teren istrčati u sledećoj postavi:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Čukarički: Petrić, Bulatović, Pjasentin, Lagator, Živković, Docić, Srnić, Regan, Kajević, Jevtić, Fofana.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter