0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Nikolić bez standardnog štopera, ali vrlo ofanzivan, želi da pokori krov (SASTAVI)

Objavljeno: 15.10.16 u 16:13

Za 50 minuta na stadionu Voždovca na krovu Tržnog centra prvi put u istoriji gostovaće Partizan.

Crno-beli su apsolutni favorit, mada se mnogi pitaju kako će se četa Marka Nikolića priviknuti na veštačku travu. Partizan će na „krovu“ igrati veoma ofanzivnom sastavu sa dva napadača. Najopasniji po gol „zmajeva“ biće Valeri Božinov i Uroš Đurđević. U timu nema sjajnog mladog štopera Nikole Milenkovića o kome se raspituju velikani evropskog fudbala.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN (4-4-2): Kljajić – Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić – Jevtović, Everton, Leonardo, Đurđić – Đurđević i Božinov.[/stextbox]

Sa druge strane Voždovcu bi i bod protiv Partizana bio „kao kuća“. Mada u poslednje vreme „zmajevi“ ne prijaju crno-belima. Ipak, Bratislav Živković se odlučio za nešto defanzivniju taktiku sa iskusnim igračima i jednim napadačem Dražićem.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]VOŽDOVAC (4-5-1): Milošević – Gajić, Blagojević, Mihajlov, Filipović – Sinđić, Jovanović, Putinčanin, Lukić, Ćirković – Dražić.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter