0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEDISCIPLINA: Karpoš dan pred meč sa Partizanom otpustio zvučno pojačanje!

Objavljeno: 10.10.16 u 09:27

Problemi u redovima narednog protivnika Partizana, samo dan pre utakmice 4. kola ABA lige protiv beogradskih crno-belih.

Skopski košarkaški klub Karpoš sokoli objavio je danas da je prekinuo saradnju sa američkim košarkašem Lamontom Mekom.

Saradnja sa američkim internacionalcem je prekinuta zbog „velikog nezadovoljstva njegovim performansama i njegovim odnosom na terenu“ u tri startne utakmice u debitantskoj sezoni u Jadranskoj ligi (ABA).

RAPORT IZ SKOPLJA: Džikićevo upozorenje pred gostovanje Karpošu

Po sportskim medijima, krilni igrač Lamont Mek, koji je pred početak sezone najavljivan kao veliko pojačanje tima iz skopske opštine Karpoš, loše je igrao i bio krajnje nedisciplinovan, čime je bitno narušavao atmosferu u timu.

Stručni tim makedonskog kluba koji ove godine prvi put igra u regionalnoj ligi ABA, ističe se, već razmatra više opcija za popunjavanje praznine nastale odlaskom Meka. Ime novog igrača koji će pojačati Karpoš sokole, biće poznato sledećih dana, najavio je klub.

HOĆE DA OTERAJU GROBARE: Uprava Karpoša stavila paprenu cenu karata

Karpoš sokoli koji su izgubili prve tri utakmice na startu Jadranske lige, sutra u Skoplju dočekuju beogradski Partizan koji ima sve tri pobede.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter