0
Ostali sportovi

„Orlovi“ počinju pripreme za Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 23.12.12 u 18:43

Veselin-Vukovic

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Veselin Vuković, po svemu sudeći će biti primoran da menja sastav tima pred početak priprema za Svetsko prvenstvo.

Izvesno je da Nikola Manojlović i Momir Rnić neće biti spremni da se od prvog dana uključe u redovan rad na treninzima. Manojlović ima srčanih problema, dok je Rniću naprsla kost u peti i moraće da obavi detaljnije preglede posle kojih će se tačnije znati koliko je povreda zaista ozbiljna.

Posle okupljanja u Rumi, naše rukometaše očekuju kontrolne utakmice sa Rumunijom i Mađarskom na kojima će biti lišeni usluga reprezentativaca koji brane boje nemačkih klubova i još nekolicine drugih pa postoji mogućnost da Vuković naknadno pozove druge igrače.

Igrači če za praznike imati dva slobodna dana, a od 1. januara će nastaviti sa treninzima. Potom slede nove kontrolne utakmice sa Makedonijom i Egiptom, po završetku priprema predstoji odlazak u Španiju na Svetski šampionat koji se održava od 12. do 27. januara.

Click here to Reply or Forward

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter