0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ I GUDURIĆ: Mega je neugodna, moramo da odigramo dobro

Objavljeno: 08.10.16 u 14:18
Crvena zvezda i Mega Leks uglavnom su u svojim mečevima donosili pregršt uzbuđenja. Utakmice su bile pune preokreta, a mnoge su završene na jednu loptu. 
 
To ističe i Dejan Radonjić:
 
 
– Igramo prvi meč ove sezone protiv Mega Leksa, kluba koji funkcioniše u prepoznatljivom sistemu, ostala je nekolicina kvalitetnih igrača, stigli su i  novi mladi  igrači. To je tim sa puno mogućnosti, talenta, a kako vreme odmiče, igraće sve bolje i bolje. Naši dueli su karakteristični, bez obzira na trenutne rezultate i plasman na tabeli, rekao je Radonjić za zvaničan sajt kluba.
 
Zvezdin trener je potom još jednom pozvao navijače:
 
– Moramo da odigramo dobro, da odgovorimo na njihovu energiju, i pozivam naše navijače da ponovo, kao i na prethodne dve utakmice, dođu u velikom broju na utakmicu sa Mega Leksom.
 
Jedan od igrača od kojih se očekuje da ove godine bude udarna igla kluba, Marko Gudurić, takođe očekuje težak susret, uprkos mnogo boljem skoru crveno-belih u međusobnim duelima, kao i nešto lošijem početku (jedna pobeda i dva poraza) ekipe Mega Leksa:
 
– Utakmice sa Mega Leksom su uvek neugodne. Činjenica je da smo u više mečeva mi slavili, ali nikada to nije bilo lako. Dobro smo krenuli u ovogodišnjoj ABA ligi, želimo da nastavimo sa pobedama, ali moramo da budemo maksimalno angažovani, jer nam stiže kvalitetan protivnik koji će ući maksimalno motivisano u ovaj meč, zaključio je Gudurić.
 
Meč je na programu u nedelju od 17 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a karte je moguće uzeti preko Eventima od petka, a u nedelju će biti dostupne i na blagajnama nekadašnje hale „Pionir“. 
 
Takođe, prenos susreta obezbedila je TV Arena sport 1.
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter