6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PO DŽIKIĆEVOM UKUSU: Pogledajte kako je Partizan najavio derbi sa Cibonom (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.16 u 14:29

I usput je objavio cene karata za derbi sledećeg kola ABA lige.

Partizan je objavio cene karata za derbi sa Cibonom uz video kojim se podseća na veći broj duela sa Zagrepčanima kroz istoriju.

Ulaznica za tribine košta 300 dinara, dok se za mesto u parteru plaća 500 dinara, objavljeno je na Tviter profilu KK Partizan.

UMESTO PARTIZANA – ZVEZDA: Evo šta je prvo rekao Rakićević po potpisu ugovora sa crveno-belima

Ranije su najave utakmica bile uz navijačke pesme, sada je u pozadini išla poznata numera „Stayin’ alive“ od grupe BeeGees, a znamo da je to vrsta muzike koju preferira Aleksandar Džikić

U svakom slučaju, u petak uveče se očekuje veliki spektakl u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0
6 Komentara
  1. To je, bre, derbi, a ne zvezda (FMP koji li je djavo) – Cedevita. Kakav je derbi klubova koji postoje od pre nekoliko godina?

    0
    0
    Odgovori
  2. Cega derbi? Zagreba? Zacelja tabele? Raspadnutih bivsih drzavnih projekata? Ne razumem zasto se poklanja paznja 2 propala kluba???

    0
    0
    Odgovori
    • Izgleda, decko, da uopste nisi informisan ko su i odakle bili igraci posleratne zvezde? Evo ja cu ti reci pa ti protumaci ko je blizi Zagrebu: ‘Kosarkasi koji su dovedeni u zvzedu posle Drugog svetskog rata, a po njenom osnivanju su svi HRVATI osim jednog polutana (pola Srbin pola Hrvat)“
      Ta je li vam prosle godine i umla jedna od tih legendi KALEMBER!? Eto ti pa se sada zagrebaj koliko hoces, a sto se tice debija, to i jeste derbi velikana, a ne od skora formiranih klubova kao sto je recimo tvoj ili Cedevita.

      0
      0
      Odgovori
      • Sine,mnogo varnicis…upravo je tvoj mali klub formiran u Zagrebu i to od bivsih domobrana i ustasa.Ne pije ti vodu to spinovanje i prebacivanje loptice na drugu stranu.Taj Kalember je srbin rodjen u Sarajevu a ime Srdjan to i dokazuje.Glavni je bio Nebojsa Popovic,pa Aca Nikolic,Bora Stankovic,koje ste vi kao vojni klub prisilili da predju kod vas ali ni to nije vredelo jer ste titulu osvojili tek posle 31 godinu.Ako su to bili hrvati,ti si rodjeni indijanac.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter