4
AdmiralBet ABA Liga

SLEDI LI POTRES U SRPSKOJ KOŠARCI? Odluka FMP koja bi mogla da izazove haos!

Objavljeno: 03.10.16 u 19:14

„Panteri“ iz Železnika odlučni da igraju Evrokup!

Danas je održana sednica Upravnog odbora KK „FMP“, na kojoj je donešena predlog da klub igra Evrokup, uprkos sankcijama koje mu potencijalno prete!

Nakon što je FMP dobio zvaničan poziv Evrokupa, klub iz Železnika je u saopštenju to okarakterisao pre svega kao veliku čast. Potom, skrenuta je pažnja na potencijalnu finansijsku dobit, kao i priliku da košarkaši ovog tima dodatno napreduju kroz utakmice sa jakim rivalima.

IZNENAĐENJE ILI NE: FMP zvanično dobio poziv u Evrokup

Takođe, saopšteno je da je pravni tim ekipe iz Železnika prelistao sve pravilnike i sva neophodna dokumenta, kao i sudske sporove koje su Hapoel i timovi iz Španije vodili zbog „antimonopolizma“, i da ne vidi prepreku za učešće ekipe FMP u Evrokupu sa pravne strane. Iz tog razloga, UO je predložio članovima Skupštine kluba da prihvate poziv za igranje u Evrokupu, uprkos potencijalnoj suspenziji.

Da li će i kakve posledice ovo imati po srpsku košarku i odnose klubova, ostaje nam da vidimo.

Saopštenje možete pročitati na ovom linku.

FMP: Prošla je era u kojoj je jedan klub gospodario srpskom košarkom

0
0
4 Komentara
  1. Ako KSS ne suspenduje fmp. Onda kk. Partizan treba da tuži taj KSS. Ida mu sve naplati.! Ne može jedno da važi za kk Partizan. A drugu za čovićeve klubove.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. ako na ovo … ocuti srpska sportska javnost … ?! onda je sve jasno ko i kako srpskim sportom vlada … od : PLACKE NA TERENU I VAN NJEGA … ko i kako saradjuje sa medjunarodnom sportskom mafijom … koji su to kriterijumi … ( jeli se to covic toliko zaleteo …) po kome FMP i sve da ima pravo … koje ON licno ( KSS, DJILASA , VLAST-SPONORE, MEDIJE … ZLOUPOTREBI DA TO ISTO PRAVO KK PARTIZANU UKINE ) moze da igra evro kup u kosarci … sad da se vidi ko su ljudi od sporta i politike … koji ga u ovom POSLU podrzavaju … ako srpska sportska javnost NE USTANE, da ga zbog ovog pokusaja-cina dozivotno iz kosarke i sporta NE udalje . SVE JASNO KAO DAN … STA NAM SE DESAVA … Srbijo na tebi je da biras i izaberes … da znamo ko je ko … ko su ti politicari, funkcioneri , ko su menadzeri, ko je KSS i ko ga vodi … neka je sa srecom srpskoj sportskoj javnosti … AKO OVO … DOVOLJNO NIJE … ?! za konacno NE, pa makar ko to … u srpskom sportu bio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter