2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POZIVA NAVIJAČE: Da li će se zvezdaši odazvati?

Objavljeno: 02.10.16 u 15:38
Nova sezona, stari ciljevi, dobar početak. Tako bismo ukratko mogli da opišemo Crvenu zvezdu nakon prvog susreta i trijumfa nad MZT 91:69.

Ipak, pravo iskušenje tek sledi. U drugom kolu dolazi ekipa Cedevite, verovatno i najveći konkurent Crvenoj zvezdi za titulu u Jadranskoj ligi.
 
Trener Dejan Radonjić ima ceo tim na raspolaganju, a otkrio je šta očekuje njegov tim pred ovaj susret:
 
– Odigrali smo puno značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi… Sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone ABA lige. Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je Bilan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića,  mladi i kvalitetni poput Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bi stigli do pobede, rekao je trener crveno-belih za zvanični sajt kluba.
 
Radonjić je ponovo iskoristio priliku da pozove sve zvezdaše da dođu i podrže ekipu:
 
– Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna još veća! Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude još više, i podrška sa tribina bude još bučnija, zaključio je Radonjić.
 
Takođe, na sajtu Zvezde je objavljeno da karte kupljene za susret sa MZT važe i za duel protiv Cedevite.
 
Svi ostali do karata mogu doći po sledećim cenama:
[stextbox id=“hotsport_text_box“]

 
Tribine A,B,C i D – 300 dinara
Parter B i Parter 4 – 500 dinara
Bela i Plava loža – 700 dinara
Loža – 900 dinara
Počasna mesta – 5000 dinara

[/stextbox]

 
Susret je zakazan za ponedeljak od 21 čas, a do ulaznica je moguće, pored poslovnica Eventima, doći i na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić“ od 16 časova, pa do početka susreta.
 
0
0
2 Komentara
  1. Crvene Zvezda se ne moze ponositi navijacima u kosarci kao sto to recimo moze njen najveci protivnik Partizan….Grobari su verniji i bolji od Delija na zalost !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter