1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Jake provere, ima i dobrih i loših stvari

Objavljeno: 26.09.16 u 16:02

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, rekao je po povratku u Beograd sa pripremnog turnira na Kritu gde je Zvezda zauzela treće mesto, da je ovo bila dobra provera.

– Turnir na Kritu bio je izuzetno značajan za nas, imali sme dve vrlo jake utakmice i provere protiv vrlo kvalitetnih timova. Te utakmice dale su mi uvid i u dobre i u loše stvari. Međutim, najvažnije od svega je da smo iskoristili ovaj turnir na najbolji mogući način u sklopu naših priprema, i da nakon ovih utakmica svakako spremniji dočekujemo početak sezone i utakmicu sa MZT-om u petak, rekao je Radonjić za zvaničan sajt kluba.

O prvom protivniku izrazio se pohvalno:

– MZT je klub koji se ponašao vrlo ambiciozno u prelaznom roku i napravio vrlo kvalitetan sastav koji će i u Evrokupu, a posebno ABA ligi igrati značajnu ulogu i boriti se za vrh tabele. Očekuje nas dobar, iskusan takmičarski tim, i to odmah na startu ABA lige, zaključio je Radonjić.

Sezona počinje u petak, a utakmica, na koju je klub pozvao navijače, je zakazana za 19 časova.

 

0
0
1 Komentara
  1. Tako je,ima i dobrih i losih stvari u igri ali MORA da se dovede jedna jaka petica od preko 210 cm i prilicno snazna,kao i rezervni plej sa jako dobrim sutem.Jednostavno,moramo imati nekog ko ne gresi otvorene suteve,ne mora da trpa po 30-tak poena u svakoj tekmi ali da je pouzdan,kad ostane sam na sutu,da je to siguran pogodak jer ovi koji su trenutnu u timu,dosta promasuju,cak i Guduric,koji je trebao biti taj odlucujuci faktor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter