0
AdmiralBet ABA Liga

Konačno pobeda

Objavljeno: 22.12.12 u 19:18

Bertans

Još jedan slab meč su odigrali igrači Partizana ali su ovaj put uspeli da dođu do pobede i da prekinu crnu seriju.

Doduše ni Krka nije bila neki preterano jak protivnik pa su crno beli posle, već karakteristične igre, uz mnogo oscilacija i rezultatske klackalice, uspeli da izbegnu infarkt završnicu i da dodju do jako bitne pobede.

Činjenica da je Krka promašila čak 15 slobodnih bacanja i da je tako sama sebi presudila, ali je i činjenica da se od Partizana i dalje mnogo više očekuje od večeras prikazanog.

Utakmicu su prelomili u poslednja dva minuta Gordić i Bertans. Gordić je 6 od ukupno 9 poena postigao u tom periodu skinuvši odgovornost sa mladih igrača. Bertans je postigao 4 trojke od toga jednu u odsudnim trenucima.

Najefikasniji u Partizanu je bio Dragan Milosavljević sa dabl-dablom (13p, 11sk), Dru Gordon je takodje imao 13 poena dok je Bertans dodao 12. Dok je najbolji igrač meča bio baš bivši igrač Partizana Jaka Klobučar sa 20 poena i 6 skokova

Pobeda kojom Gašić može da bude zadovoljan, igra kojom navijači ne mogu biti zadovoljni.

Takmičenje u Jadranskoj ligi nastavlja se sledeće godine, a Partizan će 5. januara u Beogradu dočekati ekipu Cibone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter