2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KUP SRBIJE: Božović mešao, sastav koji će se svideti zvezdašima (FOTO)

Objavljeno: 21.09.16 u 15:49

Miodrag Božović odlučio je da protiv ekipe ČSK u utakmici Kupa Srbije izvede kombinovani sastav.

Na terenu će se tako naći, pored golmana Manojlovića, i Andrija Luković i Srđan Plavšić, dok će za golove biti zadužen Petar Orlandić.

Takođe, u ekipu se vraća i Mouče, od kog navijači očekuju da konačno pokaže makar delić onoga što su očekivali od njega.

Sastav #fkcz:

0
0
2 Komentara
  1. Nece se svideti zvezdasima nijedan sastav dok su u timu Ruiz i Mouce.Ne znam sta je potrebno konjini crnogorskoj da shvati kako nam sa njima u timu nema perspektive.Mouce ima tehniku ali se manje zalaze nego radnici na sportskim igrama za svoje firme kad igraju a Ruiz decko nema pojma,nema ni trunke tehnike,ne zna 1 na 1 nikoga da prodje a sto proba da pretrci,obavezno udara u igraca i sam pada.Najgore je kad udje u sredinu i pokusava da razmislja i organizuje nesto a ni sam ne zna sta da odigra.Ne razumem kako za vise od dva meseca covek ne shvata da su obicne trube.Ako su toliko mnogo placeni,ne moraju da igraju.Samo dvostruku stetu prave.Igramo sa dva igraca manje kad su oni u timu a isto bi ih placali i da ne igraju ali bi igra bila bolja i kvalitetnija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter