6
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA KROJI TIM ZA EVROPU: Crveno-beli osetno pojačani (FOTO)

Objavljeno: 20.09.16 u 16:28

Crvena zvezda dobila je novog generalnog sponzora, pa će se na dresovima košarkaša u crveno-belom naredne sezone nalaziti ime kompanije „LuckyBet“.

Ugovor su potpisali predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović, i Dalibor Krković, predstavnik kompanije „LuckyBet“ za ovaj region.

Krković je istakao da je „LuckyBet“ u Crvenoj zvezdi prepoznao pravog partnera i sve što bi jedan klub trebalo da predstavlja u Evroligi. Takođe, on je, nakon što je dobio na poklon crveno-beli dres, dodao da je insistirao na ovom dogovoru jer je navijač Zvezde, a korist će imati obe strane. 

Sa druge strane, Nebojša Čović je rekao, a zvaničan sajt kluba preneo, da je Zvezdu čeka mnogo izazova, i da je srećan jer je jedna internacionalna kompanija odlučila da sponzoriše klub:

– Imam zadovoljstvo da najavim da smo za ovu sezonu koja startuje za desetak dana, obezbedili generalnog sponzora, kompaniju „Lucky Bet“. Zadovoljstvo mi je da je izbor pao na KK Crvena zvezda, čime se direktno, i indirektno poštuje sve što smo uradili u prethodnim godinama. Međunarodna kompanija je našla interes da bude generalni sponzor. Zadovoljni smo i očekujemo da će saradnja biti dobra, i da ćemo je nastaviti i u narednim godinama. Ove godine moramo svi zajedno da uradimo mnogo posla, jer nas čeka mnogo izazova.

Takođe, Čović je otkrio da će, zbog promene semafora i sređivanja tehničkih problema kako bi klub ispunio sve propisane standarde koje je Evroliga izmenila pred početak nove sezone, Zvezda prvi susret u Evroligi protiv Darušafake 13. oktobra odigrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“, nekadašnjem Pioniru.

ČOVIĆ OTVORIO ‘PANDORINU KUTIJU’: Ozbiljna optužba na račun Partizana!

 

 

0
0
6 Komentara
  1. Cemu losi komentari na racun kluba za koji ne navijas . Zvezda radi dobar posao i svake godine napredujemo ( zadnji pet godina ) .Pravo da menja sponzora ima svako . Spanci nose sponzore EMIRAT . KATAR . I MISLIM DA IMA MNOGO KINENSKI NATPISA I OKE .

    0
    0
    Odgovori
  2. A voliš da pevaš oj Kosovo,Kosovo? Pa kaže sve Delije od Srbije! Aahahaha a da vi volite dubrovačke trubadure ahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  3. stub srpstva a turski generalni sponzor onda ima tu neke logike da su svi oni turski konjanici to jest delije !

    0
    0
    Odgovori
    • Видиш какво је ваше лицемерје. Ви сте краљеви лицемерја и лажног морала. Да су ови или Идеа или они Црногорци спонзори Партизана, вама то уопште не би сметало. Али пошто су на дресовима Звезде, е, то већ смета. Ма лупајте и даље. И останите на курсу који вам је зацртао ваш гуру. Милион пута поновљена лаж МОРА постати истина и циљеви оправдавају средства. После вам је ђаво крив.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter