0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BITNA PODRŠKA: Partizan zadržao važnog sponzora

Objavljeno: 19.09.16 u 21:50

Poput brojnih partnerstava u svetu, gde najveće kladionice sponzorišu one najuspešnije svetske klubove, tako i Soccer kladionica nastavlja odličnu saradnju sa klubom iz Humske.

Predrag Vujović, marketing direktor FK Partizan, iskazao je zadovoljstvo što klub  uliva poverenje, kako kompanijama  koje  su u sponzorskom pulu već nekoliko sezona, tako i novim potencijalnim partnerima.

– Partizan kao šampionski klub sa tradicijom uvek je bio interesantan, kako domaćim, tako i inostranim partnerima. Drago mi je da produžavanjem ugovora sa Soccer kladionicom to dokazujemo i ove godine, a zajedničkim ulaganjima na polju PR i marketinga razvijaćemo već prepoznat brend na domaćem tržištu, a ujedno i širiti njegovo marketinško delovanje i na region.

KUP SRBIJE: Promene termina, ovo je novi raspored utakmica

Predstavnik sponzora SOCCER kladionice, g. Strahinja Ždraljević, takođe, nije krio zadovoljstvo povodom nastavka višegodišnje poslovne saradnje sa FK Partizan.

– Verujemo da će naša saradnja i ovog puta biti dugoročna i na obostrano zadovoljstvo. U prethodnom periodu je bila na visokom nivou i smatramo da će tako biti i ubuduće, ako ne i još bolje – istakao je Ždravljević.

Ugovor između FK Partizan i Soccer kladionice potpisan je na  period od dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter