1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NA DRUGOJ STRANI GRADA: Dok su fudbaleri gubili, košarkaši su nastavili sa pobedama

Objavljeno: 17.09.16 u 22:22

Crvena zvezda je zabeležila novu pobedu u šestoj kontrolnoj utakmici pred start sezone.

U dvorani „Aleksandar Nikolić“ savladana je ekipa holandskog Antvermepna 84:72 (18:14,21:21,27:16, 18:21). Gosti su se dobro držali tokom prvog poluvrmena, čak su u jednom trenutku i vodili, ali je Crvena zvezda konce igre uzela u svoje ruke u drugom poluvrmenu. Meč je prelomljen u trećoj četvrtini u kojoj je naš tim slavio sa 27:16. Zvezdu su do pobede vodili Simonović i Bjelica sa po 12 poena.

Ekipa Dejana Radonjića igrala je meč u sledećem sastavu: Jović 4, Rebić 4, Dangubić 8, Mitrović 11, Simanić 2, Dobrić 8, Dženkins 8, Lazić, Simonović 12, Gudurić 5, Kuzmić 10, Bjelica 12.

Crveno-beli narednog petka putuju u Grčku gde ih očekuju daleko najozbiljnije provere tokom turnira na Kritu.

0
0
1 Komentara
  1. Voleo bih da je bilo obrnuto! Da košarkaši izgube a da fudbaleri pobede! Zašto? Zato što je Zvezda u fudbalu igrala PREVAŽNU utakmicu a u košarci prijateljsku utakmicu! Ali šta ćes… Srbija se raduje i pobedjuje nebitne utakmice a važne uvek uprskaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter