0
Evropske lige

Madridski Real doživeo novi poraz, već na -8 u odnosu na Barsu!

Kralj je svrgnut!

Objavljeno: 16.09.12 u 00:01

Tračigan start sezone za madridski Real! Posle remija sa Valensijom i poraza od Hetafea, mnogi su mislili da je to kraj kiksevima Reala, ali su se prevarili! Poražen je tim Žozea Murinja i na gostovanju Sevilji sa 1:0!
Jedini gol na meču dao je Pjotr Trohovski već u drugom minutu susreta, a Real nije uspeo da probije fantastični bedem Sevilje. Najbolji priliku kraljevski klub je imao preko Luke Modrića, koji je sjajno šutirao, ali je Palop zakačio lopti i ona je udarila u stativu. Real nije imao ideju kako da probije odbranu Sevilje, a Murinjo mora da se zamisli jer sledi duel sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona.
Ronaldo je bio neprimetan, a kada ga je Sisinjo navozao odgurnuo ga je kao dete. Sada može da bude tužan, ali zbog svoje očajne partije!
Murinjo je pokušao sve, na poluvremenu uveo Modrića i Benzemu, ali nije išlo. Stekao se utisak da se igralo još dva puta po 90 minuta Real ne bi dao gol. Teška vremena pred Realom i Murinjom, koji pod hitno moraju da pronađu pravu formu i da krenu u pobedničku seriju, jer je Barselona već odmakla na +8!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter