8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REŠENI PROBLEMI: Crveno-beli na putu da prodišu

Objavljeno: 29.08.16 u 09:30

Cena se, doduše, neće svideti navijačima, ali to je srpska realnost…

Aleksandar Katai je protiv Sasuola odigrao svoj poslednji meč za Crvenu zvezdu. Sjajni fudbaler nije igrao juče protiv Novog Pazara, a kako prenosi „Mondo“ pisanje „Sporta“, očekuje se da kapiten Crvene zvezde danas u toku dana potpiše ugovor sa španskom Seltom, koju je odabrao pre Atalante.

Crvenoj zvezdi bi trebalo da pripadne 2.750.000 evra, od čega će, na osnovu dogovora sa klubom, fudbaleru pripasti 450.000 evra.

Katai je u Crvenu zvezdu stigao kao slobodan igrač, pa se može reći da su crveno-beli prošli i više nego dobro.

Podsećamo, Katai je prošle godine bio najbolji strelac domaćeg šampionata, dok je ove godine praktično sam nosio Crvenu zvezdu u evropskim mečevima.

Ostaje da se vidi da li će Katai jedini napustiti klub, ili će njegovim stopama krenuti još neko od fudbalera koji su crveno-belima doneli 27. titulu šampiona države.

STRAVIČNO: Ovako izgleda golman Novog Pazara par sati posle kobnog duela sa Sikimićem (FOTO) (VIDEO)

0
0
8 Komentara
  1. Zvezdi na račun leže 2,75 mil. eura.Na taj iznos mora državi da plati porez 55o hilj. Od ostatka Kataiu 45o hiljč Zvezdi ostaje l,75 mil. Ali, možda Zvezda ne pčaća državi porez. Partizan je za Škuketića dogovorio 4 mil eura, ali je 8oo hilj. bio porez.

    0
    0
    Odgovori
  2. KO DA PRODISE …??? zvezda u poslednje 4 godine tako dobro dise kad su u pitanju FINANSIJE i podrska VLAST … funkcionisanju kliuba bez uprave jer im uprava NE treba dok imaju predsednika zvezde u senci … BANKOMAT je trenutno na setvisu … pa im ovo dobro dodje … da narod IMANIPULISU- bace mu prasinu u oci …sve je to uradjeno i odradjeno da se opravda rad BANKOMATA … to su sitne pare … od onog koliko oni na dnevnom nivou trose … ili koliko se u RUPU para dnevno od BANKOMATA sliva .

    0
    0
    Odgovori
  3. Izvanredan posao za dobijeni novac 2, 4 miliona koliko pripada Zvezdi mogu se isplatiti godišnje plate 10 fudbalera i to ako se uzme da godišnje zarađuju u proseku 200 000 evra. Pre samo godinu, dve igrači nisu imali plate, odlazili su džabe i podizali tužbe, nismo mogli nikog prodati, Zvezda je bila pred raspadom. Sada se vidi neki plan za funkcionisanje, daleko od potrebnog ali dovoljno za spas. Bravo za doktora Terzu. Ne može se očekivati za klub koji je u tolikom dugu da izvuče veće pare za Kataija koji je od odigrao dve ozbiljnije utakmice u evropi i sva sreća da se pokazao da može.

    0
    0
    Odgovori
    • Prosecna godisnja plata igraca u zvezdi 200k evra,a godisnji budzet Radnickog iz Nisa je 250k evra. To bi trebali da znaju mnogi fudbalski ‘znalci’ kada koriste reci tipa ‘dominacija’ kada igra zvezda protiv ekipa iz Super lige,koji sa tim parama jedva prezivljavaju.Staro pravilo ‘koliko para,toliko muzike’.Ali zato u Evropi,zvezda i partizan kada igraju, sa po budzetima bliskim ekipama,nemaju sta da traze. zvezda i partizan nisu najbolji zato sto su najorganizovaniji klubovi u Srbiji,nego zato sto su sa drzavnim milionima postigli da dovedu i placaju dobre igrace. Svaka cast za poneki transfer,ali to je sve jalovo s’obzirom koliko je ulozeno…

      0
      0
      Odgovori
  4. Iskreno takvog igraca prodati za 2 miliona je tuga teska,dokle je dosao nas fudbal to je za plakanje Katai je mlad momak moze jos par sezona najmanje da odigra vrhunski ove sezone ce biti jos bolji nego prosle tako da veoma glup potez hoces masinu,a prodajes motor….toliko od mene 🙁

    0
    0
    Odgovori
    • a sta je trebalo ? da na kraju sezone ode dzabe jer mu istice ugovor ? zvezda je u velikom dugu i to svi znaju i zato su transferi toliki jer svi klubovi znaju da zvezda mora da prodaje svoje najbolje i da nije u poziciji da trazi velika obestecenja jer su pare prekopotrebne da bi klub opstao….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter