2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U RADU JASNI: Partizan ima svojih mana!

Objavljeno: 26.08.16 u 18:50

U malom gradskom derbiju Rad gostuje Partizanu u subotu od 19 časova, a „građevinari“, iako su autsajderi, najavljuju veliku bitku sa crno-belima.

Rad u Humsku ne ide sa „belom zastavom“, već da se nadigrava sa gradskim rivalom. Plan je pobeda, ali bi i nerešen ishod bio kao kuća.

HOĆE LI ZAIGRATI ĐURĐEVIĆ: Nikolić najavio promene, ali… (VIDEO)

– Cenimo Partizan, ali i sami sebe. Do detalja smo analizirali igru Partizana, imamo opcije za sve elemente igre protivnika. Znamo da je Partizan u krizi, to je njegov problem, a mi u ekspanziji. Ako damo maksimum, možemo da izađemo kao pobednici, a to znači da bi nam i nerešen rezultat mnogo značio – istakao je trener Rada, Nebojša Petrović „Maradona“.

ŠTA SE KUVA U PARTIZANU: Bivši predsednik bi opet u fotelju?

Strateg „građevinara“ je otkrio pojedine mane Partizana, a kao glavnu je naveo igra bez lopte.

– Kao što sam rekao Partizan je u krizi, a trener ima specifičan zadatak da psihički podigne ekipu i vrati je u ritam, ali to nas ne interesuje. Pokušaće da igraju visoko, da po bočnim pozicijama, gde su najjači, naprave proboj ka našem golu. Ali, na sve smo obratili pažnju u pripremi utakmice. Nedostatak Partizana je igra bez lopte. Oni su među najjačima u ligi kad su u posedu lopte, ali kad dođe do promena u posedu lopte, onda pojedini igrači Partizana nemaju naviku da uđu u prestrojavanje i u tu ‘obaveznu’ igru – zaključio je Petrović.

0
0
2 Komentara
  1. Ma jok,nema nijednu,čini vam se,hahahahahaha…izmislili ste toplu vodu.Samo je poenta,što ste vi,uz Bačku,možda i najslabija ekipa u ligi ove sezone,bar po igri u prvih 6 kola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter