0
Evropske lige

KREĆE SERIJA A: Juve i ostali…

Objavljeno: 20.08.16 u 13:10

Večeras počinje nova sezona u italijanskom šampionatu

Glavno pitanje je naravno može li neko da skine sa trona godinama neprikosnoveni tim iz Torina. Kao glavni konkurent ponovo se pominje Roma predvođena legendarnim „princom Rima“ Totijem. Međutim, imaju li oni aduta za Skudeto?

Juventus je ostao bez Morate, kao i Pogbe na kraju najpoznatije letnje sapunice sa Mančester Junajtedom, ali su ambicije ostale iste dovođenjem Iguaina i Miralema Pjanića i to od direktnih konkurenata.

Šta će biti sa posrnulim milanskim gigantima? Inter je bio prinuđen da menja šefa struke već tokom pripremnih utakmica, dok kod Milana glavna tema nije vezana za teren. Konačno je došao kraj ere čuvenog Silvija Berluskonija, a ostaje da se vidi mogu li bogati Kinezi da vrate sedmostrukog evropskog prvaka tamo gde ga navijači „Roso-nera“ i vide…

Koliko može Napoli bez Iguaina, hoće li Lacijo procvetati konačno u ovoj deceniji, da li će se osmesi vratiti na Firencu, ko će nazad u Seriju B…

Prvo kolo nekada najjače lige sveta startuje večeras duelima Rome i Udinezea od 18h i Juventusa i Fiorentine u 20i45h, a ovo su kompletni parovi za nedeju:

Milan : Torino 18h
Atalanta : Lacio 20i45h
Bolonja : Krotone 20i45h
Kijevo : Inter 20i45h
Empoli : Samdorija 20i45h
Đenova : Kaljari 20i45h
Palermo : Sasuolo 20i45h
Peskara : Napoli 20i45h

Pripremio: Adam Turohan

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter