0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan u Novom Sadu juri nastavak serije, Borac i Novi Pazar danas mogu bez šlaufa (SASTAV)

Objavljeno: 20.08.16 u 09:10

Danas je na programu pet mečeva 6. kola Superlige Srbije, a derbi se igra u Novom Sadu gde Spartak dočekuje Partizan od 19 časova.

Crno-beli žele treći trijumf zaredom. Posao će im biti toliko olakšan u tome da se utakmica ne igra u Subotici, već na daleko boljem neutralnom terenu u Novom Sadu. „Golubovi“ su ove sezone pokazali dosta, da više nisu ekipa koja će se grčevito boriti za opstanak. Ipak, favorit se zna i sve sem pobede Partizana bi bilo iznenađenje.

– Imamo još dve utakmice do reprezentativne pauze, uspeli smo nekako da vežemo dve pobede, poslužile su svrsi, podizanju Partizana na tabeli i stvaranju pozitivnog ambijenta za posao ispred nas. Spartak je kroz istoriju umeo da bude vrlo neprijatan, pogotovo kao domaćin, trener Černišov neguje ruski stil igre, sa mnogo borbe, discipline, strpljivo čekaju šansu. Imaju više nego iskusan tim, od njihovog legendarnog igrača Torbice, Save Pavićevića, do nekoliko sa internacionalnim iskustvom, Mudrinskog, Mrkele – rekao je Marko Nikolić.

Kada je reč o sastavima promena neće biti. Dva tima će izaći u „dobitnim kombinacijama“, a evo i kako to izgleda:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SPARTAK – PARTIZAN

Novi Sad – Stadion „Karađorđe”. Sudija: Milorad Mažić. Pomoćnici: Milovan Ristić, Dalibor Đurđević.

SPARTAK ŽK: Mirković – Farkaš, Ćalasan, Pavićević, Anđić – Ađuru, Glavčić, Milić, Torbica, Ivanović – Mudrinski.
PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić – Radović, Brašanac, Everton – Mihajlović, Đurđić i Božinov.

[/stextbox]

Zanimljivo će biti i u Čačku gde su Borac i Novi Pazar još juče imali zakazani dvoboj, ali su ga kiša i močvarni teren sprečili. Rad bi takođe mogao da nastavi seriju i pobedom protiv Bačke ode u vrh tabele. Napredak čeka Javora, dok će u Lučane danas Voždovac.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SLS, 6. kolo:

Subota:

19.00: Spartak ŽK – Partizan
20.00: Borac – Novi Pazar
20.00: Mladost – Voždovac
20.00: Napredak – Javor
20.00: Rad – OFK Bačka

Nedelja:

17.00: Metalac – Radnički (Niš)
19.00: Crvena zvezda – Radnik
20.00: Čukarički – Vojvodina

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter