5
Košarka

EUFORIČAN: Partizanovo veliko pojačanje ima poruku za nove saigrače (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.16 u 20:03

Iskusni krilni igrač Partizana sleteo je u Beograd i sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ izneo prve impresije o novom klubu.

Partizan je tokom dana obavestio Đordija Bertomeua, javnost i navijače da ipak odustaje od učešća u Evrokupu sledeće sezone, a nešto kasnije stiglo mu je možda i najveće pojačanje za novu sezonu.

U pitanju je Frenk Robinson, Amerikanac, koji je po sletanju u Beograd bio prepun dobrih očekivanja od boravka u Partizanu koji ga očekuje.

– Stigao sam posle napornog leta. Veoma sam uzbuđen što sam ovde. Prvi trening je večeras, prvog dana u sezoni. Momci, drago mi je što ću vas videti – izjavio je Frenk Robinson.

(Izvor: youtube / PartizanBC)

Dan ranije, u Beograd je stigao i plejmejker Vilijem Hačer.

0
0

5 Komentara

  1. Citajte, citajte cigani, da vam je sve jedno ne bi pisali takve komentare, nego strah lecite pljuvanjem i napadanjem, samo to i umete. Dr.Džiki sprema tim za titulu i povratak u EL, a poslastica ce biti derbiji sa vama partijskim mezimcem za lecenje kompleksa.

    0
    0
    Odgovori
    • Ти ћеш му први све по списку кад ништа не уради као и што неће урадити ништа!!!! А што се тиче зла одавно је апсолвирано да си ти највеће зло и изрод!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter