5
Domaći fudbal

SLS: Marko Nikolić odmah ‘kontrirao’ Tomiću, Lalatović se ne brani u Humskoj (SASTAVI)

Objavljeno: 07.08.16 u 18:15

Za oko 50 minuta na stadionu Partizana nas čeka najveći derbi dosadašnjeg toka sezone u Superligi Srbije između Partizana i Vojvodine.

Crno-beli posle remija i poraza žele prvu pobedu u domaćem prvenstvu. Vojvodina sa druge strane želi da nastavi pobednički niz. Partizan u utakmicu ulazi sa novim šefom stručnog štaba Markom Nikolićem, koji je odmah napravio nekoliko promena u startnih 11. Za razliku od izbora bivšeg trenera Ivana Tomića, novi kormilar „parnog valjka“ je u tim umesto mladog Milenkovića vratio Balažica, potom na krilo umesto Jankovića stavio Alena Stevanovića, a u špic vratio Valerija Božinova, jedinog strelca za crno-bele ove sezone.

Sa druge strane Nenad Lalatović ne želi da se brani protiv Partizana. Na teren je poslao 11 najboljih fudbalera predvođenih sjajnim Dejanom Melegom. Evo za kojih 22 igrača su se opredelila dva trenera:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac – Everton, Brašanac, Radović, Mihajlović, Stevanović – Božinov.
VOJVODINA: Kordić – Miletić, Mićić, Puškarić, Antić – Kovačević, Paločević, Meleg, Malbašić, Babić – Trujić.[/stextbox]

0
0
5 Komentara
  1. Za Balazica se slazem jer je mali zasluzio odmor i treba imati da Bleki ima tek 17 godina. Za Alena se takodje slazem ali je trebao umesto Jankovica izostaviti Mihajlovica jer je u ocajnoj formi. Nemam misljenje u vezi izostanka Djurdjica, ali on i Tuta Bugarin….tu su, trazi se ko ce da oki.e obaracom,Tuta je dao gol, makar iz penala….Trebao je jos da izostavi i Brasanca, on je bio najlosiji igrac u zadnjih cetiri meca. Ali, Darko je zamenik kapitena a i treba ga prodati…. Videcemo kako ce to sve funkcionisati danas.Meni je zanimljivo i ko je kod Nikolica na klupi…. U svakom slucaju, nesto se radi ,vidim…..
    Idemo Crno Beli, idemo u seriju pobeda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter