6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Crvena zvezda bolja od neugodne Mladosti u pravoj goleadi u Dragačevu (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.16 u 21:58

U malom derbiju 3. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je kao gost savladala Mladost iz Lučana 4:2 (3:1).

Crvena zvezda je ponovo lider srpskog fudbala. U malom derbiju Superlige Srbije u Lučanima, Crvena zvezda je dosadašnjeg lidera prvenstva Mladost savladala sa 4:2. Bila je to ofanzivno sjajna partija čete Miodraga Grofa Božovića, mada ponovo sa mnogo nedostataka u odbrani. Lučanci su se sjajno pokazali, borbeno i zadali su puno muka crveno-belima, ali nisu mogli ništa protiv raspoloženih Vijeire, Ristića i Poletanovića.

Crvena zvezda je utakmicu otvorila fenomenalno. Već u 2. minutu pogrešila je odbrana Mladosti, Plavšić je uposlio Vijeiru, a Portugalac rutinski salvadao Krznarića za 1:0. Isti igrač je u 13. minutu demonstrirao sjajan prijem lopte, ali je slabo šutirao, te je domaćin mogao da odahne. Nešto kasnije šut je oprobao i Poletanović, ali ponovo bez veće opasnosti po Krznarića.

Mladost je prvu šansu u 19. minutu pretočila u gol. Duga lopta napravila je problem Ristiću i Fibelu, Jovanović je izašao sam na Kahrimana i savldao ga za 1:1. Još su domaći igrači bili pod utiskom postignutog gola kada je Ristić izveo prekid, a Rendulić u 22. minutu bio najviši u skoku za 1:2. Lopta je jedva prešla gol liniju, Lučanci su se bunili, ali uzalud, sudije iza gola bile su na mestu.

Domaćin je do izjednačenja mogao već u 28. minutu, ali je Jovanović promašio. Kazna je usledila tri minuta kasnije. Sjajni Ristić je upisao novu asistenciju, a Vijeira drugi gol na utakmici za 3:1. Do kraja prvog dela zabeležili smo još dva pokušaja ka golu Crvene zvezde, ali je Kahriman oba puta bio na mestu. Prvo poluvreme je završeno vođstvom Crvene zvezde 3:1.

Drugo poluvreme je počelo neprijatno za šampiona Srbije. Igrao se 47. minut kada je Milosavljević uposlio Tumbasevića, ovaj je ostavio na stranu Jovanoviću, koji je po drugi put matirao Kahrimana 2:3. Ipak, samo deset minuta kasnije Poletanović je evrogolom sa više od 20 metara savldao Krznarića za konačnih 4:2. Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika, ne onih stopostotnih, ali su mreže ostale da miruju – 4:2.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

MLADOST (L) – CRVENA ZVEZDA 2:4 (1:3)

Jovanović 19 i 46 – Vijeira 12 i 31, Rendulić 21, Poletanović 56

Stadion: Gradski

Kapacitet:5000

Sudija: Robert Kiš Čepegi

MLADOST (4-2-3-1): Krznarić – Pešić, Šatara, Saničanin, Protić – Tumbasević, Pejović (od 88. Zvrko) – Radivojević (od 70. Golubović), Jovanović, Milosavljević (od 82. Gavrić) – Odita.
CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Rendulić, Fibel, Ristić – Le Talek (od 72. Donald), Poletanović, Plavšić, Ruiz, Mouče (od 70. Kataji) – Vijeira (od 78.Sikimić)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
6 Komentara
      • Milane,to sto lepse zvuci nije iz tastatura,ona sluzi za nesto drugo…postoje zvucnici i slicne stvari,ali nadji nekog drugog da ti objasni. Ionako ste navikli da usvojite sve vec sazvakano da licno rasudjivanje Vase produzi decenijski godisnji odmor…

        0
        0
        Odgovori
        • Екица или секица вежба да нариче за вечерас кад их Воша рокне и почне им се светити за све крађе од купа на овамо!!!!

          0
          0
        • Zamisli ja mislim da, ako ljudi zasluze i budu bolji nek pobede. I zamisli da je lepse izgubiti nego kao Vi na nasem stadionu glodjovicki „pobediti“…to je pitanje obraza al zamisli kad je ganci imao obraz….

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter